Offtop w Offtopie
3 posters
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 19 z 40
Strona 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Offtop w Offtopie
Powiedz jej "to tylko seks. Ale obiady też dobre robisz"
może się odwali
może się odwali
Kise Ryōta- Moderator
Liczba postów : 17293
powiedział tak do mnie kumpel z klasy na lekcji, nauczycielka dziwnie się patrzyła... może podejrzewają mnie o pedalstwo.
Kise Ryōta- Moderator
To też nie wchodzi w grę. (Już jedną prawie zabiłam, nie chcę kolejnych kłopotów.)
Gość- Gość
Dlaczego, Naoś? XDDDDDDDDDD
Ej, taki chuj, już se nie zrobię kolczyka pod językiem, już nie mam dziury, rozerwało mi się XDDDDDDDDDDDD
Taki chuj XDDDDDDDDDDDDDD
No kurwa xddddddddddddddddddddddd
Jebać kolczyki pod językiem.
Ej, taki chuj, już se nie zrobię kolczyka pod językiem, już nie mam dziury, rozerwało mi się XDDDDDDDDDDDD
Taki chuj XDDDDDDDDDDDDDD
No kurwa xddddddddddddddddddddddd
Jebać kolczyki pod językiem.
Gość- Gość
Ponieważ robiłam zdjęcia na meczu Trampkarzy i Juniorów i teraz wszyscy mi zdjęcia moje lajkują i się pytają o zdjęcia z meczu i wgl xDDD To jest aż dziwne xD
Tarmpkarzy? XDDDDDDDDDDDDD
Lel, to daj im zdjęcia XDDDDDDD
Cofnij czas gdzieś tak do stycznia ;-; !!!!!!
Lel, to daj im zdjęcia XDDDDDDD
Cofnij czas gdzieś tak do stycznia ;-; !!!!!!
Gość- Gość
Wpisz sobie Orlicz w obiektywie na fb to tam masz wszystkie które ja robiłam xD
Wysłać wam coś i zniszczyć Muto życie, czy nie? xD
Matt Pierce- Liczba postów : 3739
za te pedalskie, pokemońskie minki " ;cccc".
TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK
TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK
Kise Ryōta- Moderator
"Nazywasz go pedałem, bo co?! Bo lubi One Direction?! Bo nosi rurki?! Bo lubi w dupę?!" XDDD
Gość- Gość
Strona 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 19 z 40
Pozwolenia na tym forum: