Offtop w Offtopie
5 posters
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 6 z 40
Strona 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Offtop w Offtopie
Ale bez pozwolenia admina i uzgodnienia tego z nim nagle tak zmieniasz. Miało być inaczej, no ale dobra, już się nie wpierdalam bo zaraz będzie nieciekawie.....
Jak tam kto chce. Z akcji na fabule samo z siebie wszystko wychodzi, więc nie rozumiem jednego.. Nagle Cię to zaczęło interesować? Rozumiem, że masz wątpliwości co do tego i nie uzgodniłam tego z Tobą ale pomyślałam, że zrozumiesz co miałam na myśli robiąc taki trick. Ale who cares...
Gość- Gość
No bo miał być to przekręt CHWILOWY, a nie nagle tak o uwdziało Ci się i zmieniasz zupełnie postać. To jest coś nie halo... Jak ja chciałam nową tworzyłam kolejną, a Ty już mnie za moją uwae traktujesz oschle i zbywasz "Huh... whateva"....
No bo kurde, co miałam odpowiedzieć? Wybacz, że mnie napierdala brzuch jak Cię mogę i nic na to poradzić nie mogę, ani tabletkami ani herbatą plus minus jestem chora co wpływa na moje samopoczucie...
Gość- Gość
Kurwa oczywiście. Zawsze kiedy ja mam jakąś ważną sprawę, to Ty musisz się wpierdolić z masłem maślanym, bo Ci się widocznie kurwa nudzi. NA FABUŁĘ, albo w lola pograj... whateva...
Okres to Ty będziesz miał z nosa.
Łasic, kurwa. Jak nie masz co robić to może nie wpierdalaj się w nie swoje sprawy. To pierwsza rada.
Łasic, kurwa. Jak nie masz co robić to może nie wpierdalaj się w nie swoje sprawy. To pierwsza rada.
Gość- Gość
No to się ogarnij, bo to zdjęcie trafi do każdej osoby zarejestrowanej na forum...
no bo ona mnie kc XD
ps 46762384 SPAMCIE,WYSYUAJCIE ZDJĘCIA CYCKÓW ITP XD
ps 46762384 SPAMCIE,WYSYUAJCIE ZDJĘCIA CYCKÓW ITP XD
Gość- Gość
Strona 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 6 z 40
Pozwolenia na tym forum: