Offtop w Offtopie
5 posters
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 24 z 40
Strona 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Offtop w Offtopie
Boze
Źle to ujęłam, przepraszam no...wiesz,że ja się nie za bardzo znam na żartach...
Źle to ujęłam, przepraszam no...wiesz,że ja się nie za bardzo znam na żartach...
Gość- Gość
No, nie znasz się, a sama żartujesz zawsze ze wszystkiego i śmiejesz się, więc nie wiem...
Ale śmieje się realu. A jak już chodzi.o neta to.nie umiem wyłapać żartu...
Gość- Gość
Znam... więc przepraszam.. sama wczoraj swietnego dnia nie miałam po 5-6h ryczenia i 2h biegania po całej okolicy w poszukiwaniach...
Gość- Gość
Mojej babci.. wyszła z domu po mojej kłótni z rodzicami... raz uciekłam domu na 1h by się przewietrzyć, a godzinę potem moja babcia zniknęła...
Gość- Gość
O co się znowu pokłóciliście? Boże... i gdzie się znalazła? Ona jest ruchliwa, czy raczej taka, że nie przejdzie za wiele, bo nogi?
No w sumie ojciec jest powodem kłótni... poszło o to,że pani nie podała nam ocen z polskiego i, że ja swojej.nie znałam. Babcia znalazła się po 2h. Nie.wiem gdzie była ale wracała od strony ronda..
Gość- Gość
Ale nic jej nie jest? Wszystko w porządku? Może na cmentarz wyszła, czy do sklepu... czy coś ;/
Jak zwykle tatuś... humanowi wychodzi 2 z polskiego, pani mi też nie sprawdziła poprawy ani wypracowania, soł moi rodzice nic na ten temat nie mówią...
Jak zwykle tatuś... humanowi wychodzi 2 z polskiego, pani mi też nie sprawdziła poprawy ani wypracowania, soł moi rodzice nic na ten temat nie mówią...
Mnie nic nie jest... przynajmniej odetchnęłam ale przez całą noc się bałam...
Nie wiem gdzie poszła.. nie będę się jej.o.to pytać by jej nie drażnić.
Ale weź ty tego człowieka zrozum..
Nie wiem gdzie poszła.. nie będę się jej.o.to pytać by jej nie drażnić.
Ale weź ty tego człowieka zrozum..
Gość- Gość
No właśnie nie mogę tego zrozumieć, jezus...
A jeśli chodzi o babcię, to pewnie nie wytrzymała tej presji w domu. Wiadomo, że na starość jakby człowiek robi się tak samo delikatny jak za młodu, więc...
A jeśli chodzi o babcię, to pewnie nie wytrzymała tej presji w domu. Wiadomo, że na starość jakby człowiek robi się tak samo delikatny jak za młodu, więc...
Pierdolnij im w końcu prawdę i zamknij się w pokoju i nie gadaj z nimi, może zrozumieją.
Taaa.... chciałabym... nie mam odwagi.
Jak na razie staram się odstresować meczem Lakers vs Raptors.
Jak na razie staram się odstresować meczem Lakers vs Raptors.
Gość- Gość
To ja napisałam rozprawkę D:
i biorę się za biografię Michaela Jacksona na ang XD
i biorę się za biografię Michaela Jacksona na ang XD
Ale jest najłatwiejszy kurde XD ALbo nie. Henry Cavill.... Ale nie, kurde, on nie umarł ><
Strona 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 24 z 40
Pozwolenia na tym forum: