Offtop w Offtopie
3 posters
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 8 z 40
Strona 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Offtop w Offtopie
Olaboga, borzesztymoj, szukajom mnje po internetach >.>
Aomine Ty nie uciekaj i nie wracaj, tylko się udzielaj
Aomine Ty nie uciekaj i nie wracaj, tylko się udzielaj
Akari Iwakura- Liczba postów : 608
Przepraszam was że nie udzielam się teraz, od razu mówię że nie opuszczam forum, tylko po prostu nie mam na razie czasu .
Go??- Gość
Jak to nie ? D:
Przeglądam archiwum na gadu i tak czytam śmiejąc się :
Ja :
no !
Dostajesz Wielki potęrzny ogromny ochrzan od Kagamiego Kise Kuroko i innych na forum !
GAdamy teraz o Tobie !
Kise wygłosił piękną mową!
MAsz się tam pokazać !
Teraz !
Zaraz!
Już !
Bo jak nie !
Ty :
*czuje się okrzyczna* XD
Ja :
No i dobrze się czujesz !
Więc wchodz m!
Ty :
NO PRZECIEŻ WESZŁAM
Ja :
Dobra, nie widzę . xd
Zawsze trzeba Cię zaganiać !
Przeglądam archiwum na gadu i tak czytam śmiejąc się :
Ja :
no !
Dostajesz Wielki potęrzny ogromny ochrzan od Kagamiego Kise Kuroko i innych na forum !
GAdamy teraz o Tobie !
Kise wygłosił piękną mową!
MAsz się tam pokazać !
Teraz !
Zaraz!
Już !
Bo jak nie !
Ty :
*czuje się okrzyczna* XD
Ja :
No i dobrze się czujesz !
Więc wchodz m!
Ty :
NO PRZECIEŻ WESZŁAM
Ja :
Dobra, nie widzę . xd
Zawsze trzeba Cię zaganiać !
Gość- Gość
Szkoda, no ale... QwQ
Aominecchi, wiesz, że coś mi się stało i nie mogę ci wysłać wiadomości? Moja MOC przestała działać! ._.
Aominecchi, wiesz, że coś mi się stało i nie mogę ci wysłać wiadomości? Moja MOC przestała działać! ._.
Go??- Gość
Kise, czytaj i się śmiej ! c:
Bo ja już leżę na podłodze ...
kolejna rozmowa z Aomine na fejsie .
Ja :
Mam wkurwa !!!!!!!!!!!!!! Wielkiego kurwa mać !
kurwa
kurwa
kurwa
kurwa
kurwa !
Aomine :
??
??
Ja :
czekaj ...
fałszywy alarm ...
Jezu, może nie będzie Cię to śmieszyć, jednak dana sytuacja jest komiczna, gdybyś była przy tym . xd
Nawet nie wiem o co chodziło ... 0_o
Bo ja już leżę na podłodze ...
kolejna rozmowa z Aomine na fejsie .
Ja :
Mam wkurwa !!!!!!!!!!!!!! Wielkiego kurwa mać !
kurwa
kurwa
kurwa
kurwa
kurwa !
Aomine :
??
??
Ja :
czekaj ...
fałszywy alarm ...
Jezu, może nie będzie Cię to śmieszyć, jednak dana sytuacja jest komiczna, gdybyś była przy tym . xd
Nawet nie wiem o co chodziło ... 0_o
Gość- Gość
łoo jezu . xd
Pamiętasz to ?
Aomine :
[...] krótkie spodenk, albo kostium... albo pidżame . <zastanawia się czy pisze się pidżama czy piżama > <myśli, i stwierdza żę to nie po polsku>
Ja :
[...] *myśli* *kiedyś w szpitalu było napisane pidżama więc tak* *wierzy na ślepo szpitalowi*
To poszukaj w archiwum. xd
Pamiętasz to ?
Aomine :
[...] krótkie spodenk, albo kostium... albo pidżame . <zastanawia się czy pisze się pidżama czy piżama > <myśli, i stwierdza żę to nie po polsku>
Ja :
[...] *myśli* *kiedyś w szpitalu było napisane pidżama więc tak* *wierzy na ślepo szpitalowi*
To poszukaj w archiwum. xd
Gość- Gość
Co to jest ? xd
Ja : hahah. :d i jutro będzie nasze spotkanie w sprswie opowiadanie w jakiejś miescówce czy coś *czuje się jak przed spotkaniem z edytorem* xd
Ty : dokłądnie o tym samym pomyślałam ! <czuje się edytorowato> <czuje się fajnie bo wymyśliła nowe słowo> : 3'
Ja : a odpisz na posta tego pozniejszego - Czemu wszysyc wielbia akarin ? <rozśmieszona na maksa> <czuje się pisanio-opowiadatowo> <czuje się jeszcze fajniej bo stworzyła jedno nowe słowo z dwóch> <czuje się smutna bo nie odpisujesz na priv nowymi słowami>
Ty : <nie odpisuje po mówi dokładnie zapisać dlaczego się zbulwersowała w swoim zeszytozbulwersowywaczu>
Ja : <czuje się smutna bo ona nie ma takiego zeszytu.> <zrobi go na końcu zeszytu od cytatów> <jara się tym> <jara się że napisała dzisiaj w nim *liczy* 3 cytaty>
Ty : <jest jej źle bo ona dawno nie pisała w swoim zeszycie do cytatyów : C> ej, przynieś do mnie swój zeszyt z cytatami, jak będziesz na noc . ;
*; D
Ja : <zapisuje na kartce aby wziąć zeszyt od cytatów, nori rybe i kawior* *jara się porannym onigiri* *przypomina sobie że jeszcze nie przeczytała 1 tomu Special A* *olewa to i dalej piszę i ogląda Anime*
<wali to, że pomieszała znaki*
<xd>*pyta się ile bieżesz jutro kasy*
bierzesz *
*myśli*
WIEM KIEDY TO BYŁO ! KIEDY WYSZEDŁ PO POLSKU PIERWSZY ODCINEK YURU YURI - SEZON DRUGI . xd
Ja : hahah. :d i jutro będzie nasze spotkanie w sprswie opowiadanie w jakiejś miescówce czy coś *czuje się jak przed spotkaniem z edytorem* xd
Ty : dokłądnie o tym samym pomyślałam ! <czuje się edytorowato> <czuje się fajnie bo wymyśliła nowe słowo> : 3'
Ja : a odpisz na posta tego pozniejszego - Czemu wszysyc wielbia akarin ? <rozśmieszona na maksa> <czuje się pisanio-opowiadatowo> <czuje się jeszcze fajniej bo stworzyła jedno nowe słowo z dwóch> <czuje się smutna bo nie odpisujesz na priv nowymi słowami>
Ty : <nie odpisuje po mówi dokładnie zapisać dlaczego się zbulwersowała w swoim zeszytozbulwersowywaczu>
Ja : <czuje się smutna bo ona nie ma takiego zeszytu.> <zrobi go na końcu zeszytu od cytatów> <jara się tym> <jara się że napisała dzisiaj w nim *liczy* 3 cytaty>
Ty : <jest jej źle bo ona dawno nie pisała w swoim zeszycie do cytatyów : C> ej, przynieś do mnie swój zeszyt z cytatami, jak będziesz na noc . ;
*; D
Ja : <zapisuje na kartce aby wziąć zeszyt od cytatów, nori rybe i kawior* *jara się porannym onigiri* *przypomina sobie że jeszcze nie przeczytała 1 tomu Special A* *olewa to i dalej piszę i ogląda Anime*
<wali to, że pomieszała znaki*
<xd>*pyta się ile bieżesz jutro kasy*
bierzesz *
*myśli*
WIEM KIEDY TO BYŁO ! KIEDY WYSZEDŁ PO POLSKU PIERWSZY ODCINEK YURU YURI - SEZON DRUGI . xd
Ostatnio zmieniony przez Taiga Kagami dnia Wto Sie 28, 2012 10:27 pm, w całości zmieniany 1 raz
Gość- Gość
Ja wysłałam Ci jakimś tam link z nyana, a teraz go nie ma więc nie wiem o co chodzi a zgadnij co Ty na to ?
Ty no to : JA TEŻ ! ŁOOOOOOOOOOOOOO ! PODNIECIŁAM SIĘ ! XD
Wiesz o co chodzi ? xd
Ty no to : JA TEŻ ! ŁOOOOOOOOOOOOOO ! PODNIECIŁAM SIĘ ! XD
Wiesz o co chodzi ? xd
Gość- Gość
// Cornellia prosiła mnie aby was powiadomił że nie będzie jej na forum do odwołania z powodu tzw. rodziców którzy zabrali jej komputer xd //
Go??- Gość
Strona 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 8 z 40
Pozwolenia na tym forum: