Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokój numer 188; Kyoji Kusatsu i Jeremy Green.

+2
Kyoji Kusatsu
Daiki Aomine
6 posters

:: Fabuła :: Akademik :: Pokoje

Strona 4 z 39 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 39  Next

Go down

Pokój numer 188; Kyoji Kusatsu i Jeremy Green. - Page 4 Empty Re: Pokój numer 188; Kyoji Kusatsu i Jeremy Green.

Pisanie by Kyoji Kusatsu Sob Lip 18, 2015 6:56 pm

- O co? - spytał, co by wiedzieć czym ryzykuje. Kiedy tylko zobaczył tapetę chłopaka, jego oczy otworzyły się szerzej, a policzki pokryły bardziej czerwienią.
- Usuń to! - nadął policzki, widocznie niezadowolony.
Kyoji Kusatsu
Kyoji Kusatsu

Liczba postów : 3712

Powrót do góry Go down

Pokój numer 188; Kyoji Kusatsu i Jeremy Green. - Page 4 Empty Re: Pokój numer 188; Kyoji Kusatsu i Jeremy Green.

Pisanie by Kou Mukami Sob Lip 18, 2015 7:12 pm

- Jeszcze nie wiem... ale może przegrany będzie musiał spędzić żądania zwycięzcy, przez jeden dzień.- Wymruczał przechylając głowę na bok, ale zamiast usunąć zdjęcie, zrobił mu kolejne.
- Ani mi się śni.- Powiedział i musnął wargami jego policzek.
Kou Mukami
Kou Mukami

Liczba postów : 2627

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kyoji Kusatsu Sob Lip 18, 2015 7:15 pm

- Nie, bo ja już się mogę domyślić co Ty wykombinujesz. - wybełkotał z lekko nadętymi policzkami, a widząc jak ten zrobił mu kolejne zdjęcie.
- E-Ej! - burknął i złapał za jego telefon co by mu go zabrać i usunąć zdjęcia.
Kyoji Kusatsu
Kyoji Kusatsu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kou Mukami Sob Lip 18, 2015 7:17 pm

- Ja? Przecież jestem taki niewinny i uroczy ukeś.- Zaśmiał się cicho i śmiało oddał mu telefon.
- I tak mam to już na drugim telefonie.- Mruknął wytykając język.
Kou Mukami
Kou Mukami

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kyoji Kusatsu Sob Lip 18, 2015 7:19 pm

- A zarazem jesteś wredny, ale i tak Cię Kocham. - puścił mu oczko z uśmiechem i usunął mu zdjęcia. Jednak słysząc jego słowa, prychnął niezadowolony i oddał mu komórkę, kładąc się na brzuchu i wciskając twarz w poduszkę.
Kyoji Kusatsu
Kyoji Kusatsu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kou Mukami Sob Lip 18, 2015 7:22 pm

- A ty okrutny, ale też cię kocham.- Odparł i poczochrał go rozbawiony.
- No już nie bocz się. Też chcę mieć jakieś ładne pamiątki.- Wymruczał mu do ucha, którego płat lekko przygryzł.
Kou Mukami
Kou Mukami

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kyoji Kusatsu Sob Lip 18, 2015 7:23 pm

- Czemu jestem okrutny? - spytał cicho, ale potem już wciskał twarz w poduszkę, nic jednak nie mówiąc. W końcu chciał się odezwać, ale wtedy poczuł jak Kou przygryzł płatek jego ucha, więc jedynie cicho pisnął.
Kyoji Kusatsu
Kyoji Kusatsu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kou Mukami Sob Lip 18, 2015 7:28 pm

- Bo przebierałeś mnie podczas snu, a nie jak ja, dając wolną wolę.- Odparł i uśmiechnął słysząc jego cichy pisk. Po chwili wdrapał się na jego plecy z bezgłośnym jękiem. Oby do jutra wydobrzał. Westchnął cicho i zaczął bawić się jego długimi włosami, zaplatając je w jednego, długiego warkocza.
Kou Mukami
Kou Mukami

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kyoji Kusatsu Sob Lip 18, 2015 7:30 pm

- Bo podczas snu wyglądałeś w tym naprawdę uroczo! - odparł pewny swoich słów, a kiedy chłopak wdrapał mu się na plecy, zamrugał parokrotnie, ale potem już nie przejął się tym co Kou robił z jego włosami bo był to przyjemny dotyk.
Kyoji Kusatsu
Kyoji Kusatsu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kou Mukami Sob Lip 18, 2015 7:34 pm

- A ty jako pokojówka jeszcze bardziej.- Mruknął z miną niewiniątka i dalej zaplatał warkocza, delikatnie dobierając kolejne kosmyki.
- Może mi kiedyś w takim stroju kawki zrobisz.- Dodał po chwili nie mogąc się powstrzymać.
Kou Mukami
Kou Mukami

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kyoji Kusatsu Sob Lip 18, 2015 7:35 pm

- Nie prawda. - burknął oburzony, bo nie uważał, że nawet dobrze w tym stroju wyglądał. Na kolejne jego słowa, tylko prychnął.
- Chciałbyś. - sięgnął dłonią do jego pośladka i ścisnął go.
Kyoji Kusatsu
Kyoji Kusatsu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kou Mukami Sob Lip 18, 2015 7:38 pm

- Najprawdziwsza prawda.- Zachichotał widząc jego oburzenie, ale zaraz pisnął cicho i w odwecie połaskotał go po żebrach.
- No oczywiście, że bym chciał.- Mruknął cicho.
Kou Mukami
Kou Mukami

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kyoji Kusatsu Sob Lip 18, 2015 7:39 pm

- Nie będę nigdy więcej w tym łaził. - mruknął jedynie i zachichotał gdy ten go połaskotał. Potem przetarł powieki dłonią i ziewnął.
- Możesz podać mi leki? - spytał cicho.
Kyoji Kusatsu
Kyoji Kusatsu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kou Mukami Sob Lip 18, 2015 7:44 pm

- Będziesz.- Nachylił się nad nim, aby pocałować go w policzek, po czym sturlał się z niego i wyciągnął, aby sięgnąć po tabletki oraz butelkę wody. Podał je chłopakowi, samemu ostrożnie podnosząc się do siadu. Przy okazji odchylił bluzę i zerknął w lustra, sprawdzając ilość malinek.
- I jak ja to teraz zakryję.- Jęknął cicho.
Kou Mukami
Kou Mukami

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kyoji Kusatsu Sob Lip 18, 2015 7:45 pm

- Nie będę. - wymamrotał i wziął od niego butelkę i tabletki. Wsunął dwie tabletki do ust i połknął je, popijając wodą. Potem przyjrzał mu się i uśmiechnął zadowolony.
- Nie zakryjesz. - odparł dumny z siebie.
Kyoji Kusatsu
Kyoji Kusatsu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kou Mukami Sob Lip 18, 2015 7:51 pm

- Ja wiem swoje.- Odparł zerkając na niego przez ramię i lekko nadął policzki.
- W akademiku może i bym ich nie zakrywał, ale... - Urwał w połowie, mierzwiąc sobie włosy, po czym przyciągnął kolana do torsu, opierając na nich brodę.
- Będę musiał na trochę wyjechać.- Powiedział w końcu.
Kou Mukami
Kou Mukami

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kyoji Kusatsu Sob Lip 18, 2015 7:54 pm

- To coś źle wiesz. - odparł po chwili, a potem podniósł się do siadu i już chciał coś powiedzieć na pierwszą część zdania, ale w tym momencie usłyszał drugą część. Od razu spochmurniał, wpatrując się chwilę w niego.
- J-Jak to? - wymamrotał zaskoczony, chociaż to chyba mało powiedziane.
Kyoji Kusatsu
Kyoji Kusatsu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kou Mukami Sob Lip 18, 2015 7:59 pm

Westchnął cicho widząc jak chłopak spochmurniał. Nie chciał mu tak nagle psuć humor.
- Wyjeżdżam dopiero w po jutrze, ale dwa pierwsze dni to koncert, a kolejne trzy obiecałem, że spędzę z ojcem.- Odparł opierając na kolanach czoło. Sam był tym wyraźnie podłamany, może własnie dla tego przez te trzy ostatnie dni, tak pragnął bliskości młodszego.
Kou Mukami
Kou Mukami

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kyoji Kusatsu Sob Lip 18, 2015 8:03 pm

Słuchał go, ale już teraz czuł się przygnębiony. Zacisnął tylko palce na pościeli.
- Będę tęsknił i to bardzo. - odparł a potem mocno objął chłopaka jakby nie chciał go nigdy puścić. Cały tydzień mieli się nie widzieć? Dla niego to sporo czasu.
Kyoji Kusatsu
Kyoji Kusatsu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kou Mukami Sob Lip 18, 2015 8:05 pm

- Ja też. Przepraszam.- Mruknął cicho, ale przytulony zmusił się do uśmiechu, po czym wtulił się w chłopaka i przymknął powieki.
Kou Mukami
Kou Mukami

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kyoji Kusatsu Sob Lip 18, 2015 8:11 pm

- Czemu dopiero teraz mi o tym powiedziałeś? - spytał cicho, obejmując go. Coś jednak czuł że za chwilę zaśnie bo coraz trudniej było mu wytrzymać.
Kyoji Kusatsu
Kyoji Kusatsu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kou Mukami Sob Lip 18, 2015 8:14 pm

- Bo nie chciałem psuć nam humoru wcześniej...- Odparł tylko i zacisnął lekko dłoń na jego podkoszulku, po chwili ziewając cicho.
Kou Mukami
Kou Mukami

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kyoji Kusatsu Sob Lip 18, 2015 8:17 pm

- Rozumiem. Może chodźmy spać? - spytał cicho, powoli się kładąc na łóżku.
Kyoji Kusatsu
Kyoji Kusatsu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kou Mukami Sob Lip 18, 2015 8:18 pm

W odpowiedzi tylko skinął głową i położył się obok chłopaka, przytulając się na nowo.
Kou Mukami
Kou Mukami

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kyoji Kusatsu Sob Lip 18, 2015 8:21 pm

Chyba momentalnie stracił humor. Objął go potem ramionami i wtulił w siebie.
- Kocham Cię. - szepnął i przymknął oczy, a chwilę później już spał.
Kyoji Kusatsu
Kyoji Kusatsu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 4 z 39 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 39  Next

Powrót do góry

- Similar topics

:: Fabuła :: Akademik :: Pokoje

Pozwolenia na tym forum: