Offtop w Offtopie
3 posters
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 16 z 40
Strona 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Offtop w Offtopie
to będzie straszne ..
u mnie się zmówili, że przyjdą na moje rozp .. >.<
Udusi ! Nie zakładaj !
u mnie się zmówili, że przyjdą na moje rozp .. >.<
Udusi ! Nie zakładaj !
Gość- Gość
A tak z całkiem innej beczki. Ile macie chłopaków a ile dziewczyn w klasie? Bo ja w gimku miałam 12 dziewczyn i 4 chłopaków (Tak wiem mała klasa tylko 16 osób) a teraz w liceum mam 21 dziewczyn i 9 chłopaków. Yey~! Znowu mniejszość męska -.-
hah u mnie było 13 dziew. i 4 chłop. ale w tym roku ma dwóch dojść do naszej męskiej części
Gość- Gość
jezu .. u mnie kilka osób odeszło więc jest ..
nie wiem, mnie więcej po równo .. po 12-13 ? xd
nie wiem, mnie więcej po równo .. po 12-13 ? xd
Gość- Gość
moja mama mówi, że nie wie czy przyjdzie na zakończenie.... JA NIE ROZUMIEM, JAK MOŻNA NIE PRZYJŚĆ NA ZAKOŃCZENIE ROKU SWOJEGO DZIECKA KTÓRE KOŃCZY GIMNAZJUM >.>
a tak wgl. to moja mama nie ogarnęła że ja już do 3 gim >.<
co ja mam za rodzinę xDD
u mnie jest <a raczej było w 2 gim.> 12 dziewczyn i 11 chłopaków, a teraz nie wiem bo pewnie ktoś dojdzie do nas xd
a tak wgl. to moja mama nie ogarnęła że ja już do 3 gim >.<
co ja mam za rodzinę xDD
u mnie jest <a raczej było w 2 gim.> 12 dziewczyn i 11 chłopaków, a teraz nie wiem bo pewnie ktoś dojdzie do nas xd
Gość- Gość
xDDD ja w zeszłym roku byłem nowy w całej szkole i brat się za mną przypętał na rozpoczęcie to musiałem go kwiatami przeganiać~ w rezultacie czego moja nowa wychowawczyni dostała tylko łodyżki~
= ,=
= ,=
Gość- Gość
A jak na zakończenie roku ulubionym nauczycielom kwiaty wręczałam to historyk ode mnie uciekał. I tak się raptownie zatrzymał, ze ja w szpilkach ledwo wyhamowałam.
Ale no kurde nauczyciele ode mnie uciekali, i musiałam ich ganiać. Jak miałam kwiatek dla dyrektora (tak z grzeczności) a on se gdzieś pojechał to ja poważnie wkurzona dałam dla wice i poszłam.
jezu ...
jestem tu najmłodsza . -o-
Ahhh .. to ja się jedynie do sali boje wejść, bo zawsze nauczyciel dla którego mam kwiatka jest w sali w której są osoby których nie trawię. I się krzywo patrzą >.<
jestem tu najmłodsza . -o-
Ahhh .. to ja się jedynie do sali boje wejść, bo zawsze nauczyciel dla którego mam kwiatka jest w sali w której są osoby których nie trawię. I się krzywo patrzą >.<
Gość- Gość
Ja tak miałam często. Choć słyszałam różnego rodzaju "Wypierdalaj" na co nauczyciel oko przymykał weszłam, dałam, podziękowałam za wszystko i poszłam odprowadzana wiązką przekleństw.
a ja teraz kurdę najstarsza klasa w szkole, już widzę tych pierwszaków niższych ode mnie o głowę, a ja mam raptem 160 cm <seryjnie niscy xDD>
Gość- Gość
Ja ze swoimi 173 cm. To jak olbrzym wyglądałam. Dzięki Bogu, ze jeszcze było kilka osób takich wysokich.
A jak musiałam iść gdzieś do innej klasy to musiałam torować sobie drogę rękami i nogami, bo inaczej się nie dało.
~~
A ja bym nie odpowiadała u mnie w gimku takie szuje chodzą (i chodzili zresztą) to tam prościej było oberwać za kolegę niż za to co samemu się zrobiło. A jak dodali nam jeszcze 2 niewpełni świadomych umysłowo to jeszcze gorzej było. Na szczęście juz mnie tam nie ma
A jak musiałam iść gdzieś do innej klasy to musiałam torować sobie drogę rękami i nogami, bo inaczej się nie dało.
~~
A ja bym nie odpowiadała u mnie w gimku takie szuje chodzą (i chodzili zresztą) to tam prościej było oberwać za kolegę niż za to co samemu się zrobiło. A jak dodali nam jeszcze 2 niewpełni świadomych umysłowo to jeszcze gorzej było. Na szczęście juz mnie tam nie ma
no to ja z moim 170 wyglądałam normalnie . xd
U nas dziewczyny to większość to pustaki, solary itp.
'Torturowali' pierwszaki i teraz się boją Ci, z słabszym charakterem.
Sama też byłam 'torturowana', a raczej próbowali, ale coś nie wyszło . ;D
U nas dziewczyny to większość to pustaki, solary itp.
'Torturowali' pierwszaki i teraz się boją Ci, z słabszym charakterem.
Sama też byłam 'torturowana', a raczej próbowali, ale coś nie wyszło . ;D
Gość- Gość
Propos ''tortur'' jak byłem pierwszakiem w gimku to po w-fie poszedłem sobie normalnie pod prysznic, wychodzę a tu kurwa moich ciuchów nie ma i prze pół szkoły z bananem na ryjku w samym ręczniku szedłem~ Ah~ wspomnienia~ * ^*
Gość- Gość
ja jestem prawie że najniższa w klasie, jak byłam w pierwszej klasie to chłopacy z 3 bali sie mnie bo potrafiłam nieźle przywalić xDD
O_______O
O_______O
Gość- Gość
U nas na szczęście tego ie było. Prawie każdy sie znał itp. No czasami było "Kici kici" ale przez pierwsze 3 dni
[You must be registered and logged in to see this link.]
Nie no ja po prostu kocham tego użytkownika za te filmiki o Kuroko.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Nie no ja po prostu kocham tego użytkownika za te filmiki o Kuroko.
O jejku Kaoru. Dzięki bogu, ze u mnie były prysznice pozamykane i jak ktoś koniecznie musiał to brał od w-fistów kluczyk, bo gdyby były otwarte to połowa by łaziła bez ubrań w samym ręczniku lub bez... -.-
Oglądałam dzisiaj ten filmik i go ściągnęłam . xd
Ahh .. u nas to podchodził do jakiejś osoby i groziły.
Ahh.. ile razy ja miałam dostać wpierdol . ..
No to u nas z prysznicami jest inaczej ..
Mamy je za korytarzem i skrętami i nie chodzi się tam, jak nie ma po co.
I u nas tak nie ma ...
Jak na razie .
Ahh .. u nas to podchodził do jakiejś osoby i groziły.
Ahh.. ile razy ja miałam dostać wpierdol . ..
No to u nas z prysznicami jest inaczej ..
Mamy je za korytarzem i skrętami i nie chodzi się tam, jak nie ma po co.
I u nas tak nie ma ...
Jak na razie .
Gość- Gość
... Dziwne macie te szkoły. U mnie cisza, spokój. Może kilka przekleństw czasem usłyszysz, ale to wszystko... owo''
Gość- Gość
A pamiętam jak siostra stryjeczna opowiadała, że u niej w gimnazjum to w szatni ze starych postawianych ubrań i gazet ognisko zrobili. Ona se idze patrzy a pod drzwiami ognisko.
no to Eve fajnie masz ..
A u mnie od początku 2012 roku już dwie osoby popełniły samobójstwo ..
znaczy jednej się udało, drugiej nie ..
Ognisko w szkole, fajna sprawa . xd
A u mnie od początku 2012 roku już dwie osoby popełniły samobójstwo ..
znaczy jednej się udało, drugiej nie ..
Ognisko w szkole, fajna sprawa . xd
Gość- Gość
Może kiełbaski do tego~!?
A tam fajnie było ale cieszę się ze mi ręczniaka nie zabrali xDDDD
A tam fajnie było ale cieszę się ze mi ręczniaka nie zabrali xDDDD
Gość- Gość
No a jak~~ Kiełbaski można upiec xD
A tak w ogóle moja 16-osobowa klasa, była nazywana klasą kujonów. Bo nas było mało i jak nauczyciel do klasy wchodził to była prawie cisza. I zawsze do nas, że można u was odpocząć i te sprawy. A tak się pochwalę, ze na zakończenie roku 14 osób miało z mojej klasy czerwony pasek, a średnia klasy wyniosła 4.93. To najwyższa w historii szkoły.
A tak w ogóle moja 16-osobowa klasa, była nazywana klasą kujonów. Bo nas było mało i jak nauczyciel do klasy wchodził to była prawie cisza. I zawsze do nas, że można u was odpocząć i te sprawy. A tak się pochwalę, ze na zakończenie roku 14 osób miało z mojej klasy czerwony pasek, a średnia klasy wyniosła 4.93. To najwyższa w historii szkoły.
Strona 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 16 z 40
Pozwolenia na tym forum: