Offtop w Offtopie
3 posters
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 28 z 40
Strona 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Offtop w Offtopie
BOŻE BROŃ mnie przed takim wfem jaki miałam dzisiaj. Grupa dziewczyn a graliśmy w kosza jak dzikusy. Boziuniu kochanienki żałuję ze tego nikt nie nagram bo to by był hit Youtube na bank xD laskotanie, krzyki, bicie itp itd.
Łohohoho, u mnie na wf zawsze tak jest. XD I później pan wstawia uwagi, pff. :I
Heheszky. My kiedyś zaczęłyśmy na wf grać w nogę piłką do siatki, lol. A jak nauczyciel to zobaczył to miał taką zabawną minę <3 Najwięcej uwag dostajemy od tego nauczyciela :I
Walczę z fizyką @_@ Zuo wcielone, niczego nie ogarniam :'o
Walczę z fizyką @_@ Zuo wcielone, niczego nie ogarniam :'o
Jak się obijamy, to wrzeszczą na nas i od razu 10 pompek/brzuszków/przysiadów czy czego tam jeszcze dusza zapragnie. Rok temu na jednej lekcji potrafiliśmy zrobić 140 pompek >.<
Gość- Gość
Czy tylko ja na wf-ie potrafie turlać się po boisku krzycząc "paaastaa" ? O.O
Go??- Gość
u mnie na basenie tańczyli Gangnam Style i nawet nie wiedzieli w jakim to język jest śpiewane ! >.<
Gość- Gość
Zrobiłam notatki na jutrzejszą kartkówkę/odpowiedź ustną z polskiego. Zajęły mi one dwie kartki z arkusza podaniowego i jedna kartkę z zeszytu...
Boże jak mnie ręka boli... Za dużo pisania na raz...
Boże jak mnie ręka boli... Za dużo pisania na raz...
Ja się po prostu odzwyczaiłam w wakacje. W tamtym roku szkolnym mogłam pisać ręczne referaty na 4 kartki podaniowe, a teraz wymiękam po 2...
Ahh.. a ja w wakacje mnóstwo opowiadań pisałam, ale je pogubiłam . ;_;
I jest dobrze .
I jest dobrze .
Gość- Gość
Kocham Kise.
Wiem, że już o tym wspominałam, ale właśnie obejrzałam 24 odcinek i piszczę z radości. Jak dziecko |D
Kiseee <3 *fangirl*
Wiem, że już o tym wspominałam, ale właśnie obejrzałam 24 odcinek i piszczę z radości. Jak dziecko |D
Kiseee <3 *fangirl*
Gość- Gość
Jee tam Kise, jak zrobią druga serie to zobaczysz jaki zajebisty jest Murasakibara~! <3
Strona 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 28 z 40
Pozwolenia na tym forum: