Offtop w Offtopie
3 posters
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 18 z 40
Strona 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Offtop w Offtopie
Ahh .. ja nie mam serca by to usuwać.
A jeszcze żeby się w tym odnaleźć ...
Tworzyę Nowy folser o jakże ambitnej nazwie Nowy folder i zazwyczaj jest to (7) i tak wrzucam inne foldery o nazwie Nowy folder, Nowy folder (1) i tak po 7 ... w każdym ... i teraz szukaj w nich ... Nowy folder - > Nowy folder - > Nowy folder - > Nowy folder - > Nowy folder - > Nowy folder - > Nowy folder a i tak nie znajdę tego, co chcę .. >.<
A jeszcze żeby się w tym odnaleźć ...
Tworzyę Nowy folser o jakże ambitnej nazwie Nowy folder i zazwyczaj jest to (7) i tak wrzucam inne foldery o nazwie Nowy folder, Nowy folder (1) i tak po 7 ... w każdym ... i teraz szukaj w nich ... Nowy folder - > Nowy folder - > Nowy folder - > Nowy folder - > Nowy folder - > Nowy folder - > Nowy folder a i tak nie znajdę tego, co chcę .. >.<
Gość- Gość
ja takich z pojedynczą literą nie robię, bo mi się nie podobają. C:
Skończyłam kasować ;___; 1 GB więcej wolnej pamięci
Skończyłam kasować ;___; 1 GB więcej wolnej pamięci
łaaaa .. mi wiele zajmują Anime i Mangi . xd i to chyba najwięcej . No i muzyka :p
Gość- Gość
U mnie najwięcej zajmują gry (Kocham gry! Sonic, Spore, Simsy, wszyyyystkoooo koochaaam XDD do niedawna miałem jeszcze gry a'la Metin :'D) i oczywiście piosenki~. Fanartów i reszty to jeszcze mam maałoo, w ogóle ja się anime od niedawna interesuję, chyba od lutego dopiero |3
No to ja od grudnia '11 i mam pełno tego . xd
I mam simsy w które nie gram ... xd
Usunąć je i więcej miejsca
I mam simsy w które nie gram ... xd
Usunąć je i więcej miejsca
Gość- Gość
Ja ostatnio także wykasowałam prywatne serwery i normalny Metin z komputera też miejsce powstało
Na co mi to było. Zaczełam selekcjonować obrazki z Kuroko no basket, a ja ich mam ponad 1500 ;___;
Na co mi to było. Zaczełam selekcjonować obrazki z Kuroko no basket, a ja ich mam ponad 1500 ;___;
[You must be registered and logged in to see this link.]
Nie no Midorima, Murasakibara i Kise mistrzowie drugiego planu~!
Nie no Midorima, Murasakibara i Kise mistrzowie drugiego planu~!
Mogę dać ci do pooglądania wszystkie nieudane scenki z Supernatural z 6 sezonów *^*
[You must be registered and logged in to see this link.]
Wszystkie są po kolei~! *^*
Wszystkie są po kolei~! *^*
Boże obejrzałam przed chwilą występ jakiś debili w Must be the Music i teraz się zastanawiam, gdzie jest mój mózg i jakim cudem oni dostali dwa Tak
Dzięki, może kiedyś obejrzę xD
Aj, bo w tych niektórych programach to tacy debile występują... x.x
Aj, bo w tych niektórych programach to tacy debile występują... x.x
Gość- Gość
W drugim linku będzie zarąbisty moment jak aktorowi się spodnie porwą na tyłku i będzie latał po całym planie krzycząc: I ripped my pants~!
Strona 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 18 z 40
Pozwolenia na tym forum: