Offtop w Offtopie
3 posters
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 27 z 40
Strona 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Offtop w Offtopie
To my chyba inny test robiłyśmy, bo ja musiałam odpowiedzieć na 21 pytań [You must be registered and logged in to see this link.]
Ano dobry nut
Ano dobry nut
Akari Iwakura- Liczba postów : 608
Akari dałas zbyt długi test xD
Nie chce mi się czytać, a jednocześnie jestem ciekawa.
Nie chce mi się czytać, a jednocześnie jestem ciekawa.
Ach, nie zauważyłam odnośnika, pardon Ale już wolę ten drugi test, bo żadnym angsty uke nie jestem Zdecydowanie seme.
Rób, rób :> Taki test Ci więcej powie niż ze zwykłego wklepania ksywki
Rób, rób :> Taki test Ci więcej powie niż ze zwykłego wklepania ksywki
No dobra słownik i translator w rękę i idę rozwiązywać. Znając siebie wyjdzie znowu Uke.
Oj, raczej obstawiałabym, że będziesz seme Chyba że badass uke, to wtedy bym była usatysfakcjonowana
No wiem że byś była xD
Padłam na 7.
7. Your weapon of choice?
i odpowiedź któraś: Rainbow Power! *pose*
Padłam na 7.
7. Your weapon of choice?
i odpowiedź któraś: Rainbow Power! *pose*
No dobra jakoś porobiłam i jestem You are a Badass Uke!
Other uke admire you, some seme fear you. Despite your sometimes flaming appearance, you can even fool other people into thinking you are seme with your mischievous, manipulative attitude, but when push comes to shove, your true submissive nature emerges. It takes a seme with enough intensity to challenge you and keep you satisfied, and your perfect match, the Don't Fuck With Me Seme, knows that all that naughty teasing just means you want the punishment.
Cieszysz się Akari?
Bo na początku oczywiście wyskoczyło mi You are a Clueless Uke!. Co całkowicie do mnie nie jest podobne, gdyż:
Having a good time is what you're all about. You're satisfied just to have someone to eat hamburgers and play video games with, and are completely oblivious to other's manipulative behavior. You don't expect much, and that can be a good thing. You're perfect prey for the Opportunist Seme, who might take advantage of you, but you probably won't even notice, or really care, as long as you're enjoying yourself.
Aż tak naiwna nie jestem ;x Więc pozmieniałam.
Other uke admire you, some seme fear you. Despite your sometimes flaming appearance, you can even fool other people into thinking you are seme with your mischievous, manipulative attitude, but when push comes to shove, your true submissive nature emerges. It takes a seme with enough intensity to challenge you and keep you satisfied, and your perfect match, the Don't Fuck With Me Seme, knows that all that naughty teasing just means you want the punishment.
Cieszysz się Akari?
Bo na początku oczywiście wyskoczyło mi You are a Clueless Uke!. Co całkowicie do mnie nie jest podobne, gdyż:
Having a good time is what you're all about. You're satisfied just to have someone to eat hamburgers and play video games with, and are completely oblivious to other's manipulative behavior. You don't expect much, and that can be a good thing. You're perfect prey for the Opportunist Seme, who might take advantage of you, but you probably won't even notice, or really care, as long as you're enjoying yourself.
Aż tak naiwna nie jestem ;x Więc pozmieniałam.
Toż ba.
A tak w ogóle siedzę i czytam mangę Kuroko od początku zamiast uczyc się na kartkówkę ze wszystkich nieregularnych czasowników z angola. Jestem już na meczu z Murasakibarą (''')*w*(''')
Ahh~ Ja nie chcę na razie czytać, tylko piszę na forum i opowiadanie na polski ._.
Gość- Gość
jeju... >.> ci niemcy byli dziwni o.o włazili do mojego i Oz'a pokoju przez balkon xDD albo moja koleżanka się w łazience zatrzasnęła to Oz właził przez okno... które nie było na balkonie O.o XD
Gość- Gość
Dzień dobry wszystkim.
Wrócił admin~.
Jestem naprawdę wypoczęty =w=
Dobra, powiedzcie mi, co powinienem przeczytać, a co mogę ominąć, bo jest mało istotne, czy coś... Nie chce mi się całego forum czytać D:
Wrócił admin~.
Jestem naprawdę wypoczęty =w=
Dobra, powiedzcie mi, co powinienem przeczytać, a co mogę ominąć, bo jest mało istotne, czy coś... Nie chce mi się całego forum czytać D:
O mama poszła na nocny dyżur i odebrała wyniki mojej grupy krwi. I mam 0+. Trochę przerąbane...
Strona 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 27 z 40
Pozwolenia na tym forum: