Offtop w Offtopie
3 posters
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 32 z 40
Strona 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Offtop w Offtopie
[You must be registered and logged in to see this link.]
Krótkie, ale jakże prawdziwe... C:
A tak przechodząc do rzeczy, gdzie czytacie mangę KnB? Bo nie chce mi sie szukać xDDD
Krótkie, ale jakże prawdziwe... C:
A tak przechodząc do rzeczy, gdzie czytacie mangę KnB? Bo nie chce mi sie szukać xDDD
Go??- Gość
Też go ubóstwiam @___@
Ycchh, dzisiaj się dowiedziałem, że mnie baba wpisała na liste ochotników do konkursu polonistycznego bez mojej zgody. No to ja jej tłumacze, że nie mogę, bo przygotowania do konkursu są w tym samym czasie co treningi kosza, to ona na to, że sam się przygotuje i teraz mam stosik lektur do przeczytania. I jeszcze postanowili się poznęcać nad swoim vice przewodniczącym i odwalam robote dla samorządu szkolnego -w-
Ycchh, dzisiaj się dowiedziałem, że mnie baba wpisała na liste ochotników do konkursu polonistycznego bez mojej zgody. No to ja jej tłumacze, że nie mogę, bo przygotowania do konkursu są w tym samym czasie co treningi kosza, to ona na to, że sam się przygotuje i teraz mam stosik lektur do przeczytania. I jeszcze postanowili się poznęcać nad swoim vice przewodniczącym i odwalam robote dla samorządu szkolnego -w-
Go??- Gość
U mnie lepiej. Miałam jechać w październiku na wycieczkę. Co się okazało? wycieczki nie ma. I najlepsze jest to, że w całym roku szkolnym nie możemy pojechać na żadna wycieczkę. Nawet do muzeum. Nic. -.-
Lea, my mamy tak samo.
Bo ciągle jakieś zawody, turnieje itp. >.<
I jeszcze treningów nie mogą opuszczać.
Na wycieczkę klasową możemy jechać najlepiej we wrześniu na początku roku.
Mi to tam zwisa, bo nie trenuję tak a na dłuższe wycieczki nie jeżdżę z nimi .
Bo ciągle jakieś zawody, turnieje itp. >.<
I jeszcze treningów nie mogą opuszczać.
Na wycieczkę klasową możemy jechać najlepiej we wrześniu na początku roku.
Mi to tam zwisa, bo nie trenuję tak a na dłuższe wycieczki nie jeżdżę z nimi .
Gość- Gość
Ja w przyszłym tygodniu mam dwie wycieczki, jedna to idziemy klasą do kina w mieście, ale za to musimy zrecenzować film, a drugą to najpierw jedziemy na 'noc naukowców' a potem chyba do kina jedziemy lub czas wolny w centrum handlowym xdd
Gość- Gość
My za tydzień idziemy na jakieś wykłady z fizyki. A zimą pojedziemy na białą szkołę. :3
Gość- Gość
Niee, nie mogę. Bo będzie pała z polaka i jeszcze coś tam z zachowania... GEZZ, za jakie grzechy?! D:
No to wy też macie przejebane... D:
Ja jutro od rana mam trening kosza. Trza będzie pomęczyć nauczyciela o jakiś mecz towarzyski, bo nudno jest *-*
No to wy też macie przejebane... D:
Ja jutro od rana mam trening kosza. Trza będzie pomęczyć nauczyciela o jakiś mecz towarzyski, bo nudno jest *-*
Go??- Gość
TO NIE JA! JESTEM GRZECZNY! TO MOI KUMPLE MÓWIĄ SOBIE CZUŁOŚCI... Serio! Są jak geje @_@
Go??- Gość
przypominam sobie 15 odcinek Ghost hunt i taki dialog:
-Czy ty lubisz Mai?
-Oczywiście. Ale lubię też Shibuyę. Całkiem nieźle wygląda. [i o swoim rozmówcy] Natomiast Takigawa-san...Ciebie lubię najbardziej. *chwyta za dłonie*
-Młody człowieku.
-Tak?
-Jaja sobie ze mnie robisz?
-Oczywiście~!
-Czy ty lubisz Mai?
-Oczywiście. Ale lubię też Shibuyę. Całkiem nieźle wygląda. [i o swoim rozmówcy] Natomiast Takigawa-san...Ciebie lubię najbardziej. *chwyta za dłonie*
-Młody człowieku.
-Tak?
-Jaja sobie ze mnie robisz?
-Oczywiście~!
Haha, dobre! XD
A u mnie w klasie, baba wyszła na polaku gdzieś tam czyli jak zwykle nie ma jej przez minimum 20 minut. Taki jeden zaczął mówić jakieś tam głupoty, no i Andrzej zaczął na niego warczeć, coś tam że ma się uspokoić, i że jest dzieckiem. Na to taki jeden, pseudonim Puzon, odwraca się z nonszalanckim spojrzeniem, opierając łokieć o ławkę. I tak:
- No, no, Andrzej... Podobasz mi się taki ostry... Normalnie mój ideał... Ciekawe, jaka jest ta twoja jeszcze ciemniejsza strona... Mraaaau, Andrzej...
A ten Andrzej spalił buraka jak zawodowy uke, spuścił zawstydzony wzrok i udawał, że coś pisze... XDDDD
A u mnie w klasie, baba wyszła na polaku gdzieś tam czyli jak zwykle nie ma jej przez minimum 20 minut. Taki jeden zaczął mówić jakieś tam głupoty, no i Andrzej zaczął na niego warczeć, coś tam że ma się uspokoić, i że jest dzieckiem. Na to taki jeden, pseudonim Puzon, odwraca się z nonszalanckim spojrzeniem, opierając łokieć o ławkę. I tak:
- No, no, Andrzej... Podobasz mi się taki ostry... Normalnie mój ideał... Ciekawe, jaka jest ta twoja jeszcze ciemniejsza strona... Mraaaau, Andrzej...
A ten Andrzej spalił buraka jak zawodowy uke, spuścił zawstydzony wzrok i udawał, że coś pisze... XDDDD
Go??- Gość
Strona 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 32 z 40
Pozwolenia na tym forum: