Offtop w Offtopie
3 posters
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 36 z 40
Strona 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Offtop w Offtopie
Biedny Akashi ;3;
[spoiler]
I jeden cytat który mnie totalnie rozłożył:
'This winter will be war.'
[koniec spoilera]
Za to nawet troszkę polubiłam Aomine.
[spoiler]
I jeden cytat który mnie totalnie rozłożył:
'This winter will be war.'
[koniec spoilera]
Za to nawet troszkę polubiłam Aomine.
Gość- Gość
Kolejne nowości z tumblra:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Dobra słodycz słodyczą. A teraz zgłaszać się do małego eventu zrobionego przez Akari~!
ja go obejrzałam rano.
przed szkołą.
Jezuu.. łzy mi się lały strumieniami . ;_;
przed szkołą.
Jezuu.. łzy mi się lały strumieniami . ;_;
Gość- Gość
To tak dla Lei. |D
To tak dla Lei. |D
Gość- Gość
I żądza mordu jak u tego tutaj:
U tego to chyba dopiero wykipi Ale ziom dobrze rzecze, polać mu. Btw. uwielbiam tego kota:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Akari Iwakura- Liczba postów : 608
Jakie słooodkieee *-* xD
Ej, właśnie, dawno nie przeglądałem nyan'a, muszę nadrobić zaległości :I xD
Ej, właśnie, dawno nie przeglądałem nyan'a, muszę nadrobić zaległości :I xD
Szanowni Towarzysze Broni!
Zbliża się koniec września, a więc grupa społeczna, zwana studentami, powoli zaczyna nucić hymn żałobny. Z racji tego, że do owej grupy społecznej zaliczam się również ja, muszę ze smutkiem oznajmić, że nowy rok akademicki zmusza mnie do opuszczenia tego jakże zajebistego forum. Przede mną trudna sesja zimowa i niestety muszę już od października poświęcić się przygotowaniom do pewnego ważnego egzaminu. Mam nadzieję, że zrozumiecie
Korzystając z okazji, chciałabym serdecznie podziękować za wspólną grę wszystkim użytkownikom. Za nami dużo świetnych akcji, śmiechu, no i przede wszystkim udało nam się rozegrać jeden poważniejszy mecz, z czego jestem niezmiernie dumna Szczególne pozdrowienia wędrują do Lei i Eveiss
Proszę o nieusuwanie mojego konta, być może w jakimś traumatycznym momencie przed sesją, przyjdę powspominać co niektóre zdarzenia albo zeche mi się przeczytać o jakimś romansie Kagamiego czy Kise
Udanej dalszej zabawy i... myślę, że do zobaczenia za rok Również w klimacie KnB
Zbliża się koniec września, a więc grupa społeczna, zwana studentami, powoli zaczyna nucić hymn żałobny. Z racji tego, że do owej grupy społecznej zaliczam się również ja, muszę ze smutkiem oznajmić, że nowy rok akademicki zmusza mnie do opuszczenia tego jakże zajebistego forum. Przede mną trudna sesja zimowa i niestety muszę już od października poświęcić się przygotowaniom do pewnego ważnego egzaminu. Mam nadzieję, że zrozumiecie
Korzystając z okazji, chciałabym serdecznie podziękować za wspólną grę wszystkim użytkownikom. Za nami dużo świetnych akcji, śmiechu, no i przede wszystkim udało nam się rozegrać jeden poważniejszy mecz, z czego jestem niezmiernie dumna Szczególne pozdrowienia wędrują do Lei i Eveiss
Proszę o nieusuwanie mojego konta, być może w jakimś traumatycznym momencie przed sesją, przyjdę powspominać co niektóre zdarzenia albo zeche mi się przeczytać o jakimś romansie Kagamiego czy Kise
Udanej dalszej zabawy i... myślę, że do zobaczenia za rok Również w klimacie KnB
Akari Iwakura- Liczba postów : 608
Akari... to jakiś żart, ne?
gdzie ukryta kamera?! D:
Q ,Q Jebany rok akademicki nam cię odbiera, Czemu~! ; ~;
gdzie ukryta kamera?! D:
Q ,Q Jebany rok akademicki nam cię odbiera, Czemu~! ; ~;
Gość- Gość
Strona 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
:: Dział poza fabularny :: Off top
Strona 36 z 40