Szpital
+3
Naomi Norri
Kise Ryōta
Matt Pierce
7 posters
Strona 3 z 39 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39
Re: Szpital
- Ja... nie chcę. Nie chcę tego pamiętać. - skulił się na nowo i zacisnął powieki.
Gość- Gość
- Nie myśl o tym, zrobimy potem coś, żebyś zapomniał. Obiecuję. Teraz tylko odpoczywaj. - Mruknął, patrząc na niego.
Gość- Gość
- N-Nie potrafię. Jeszcze Yasuo... - zacisnął palce na pościeli, nie dokończając zdania.
Gość- Gość
- Yasuo nic nie jest, spokojnie. - Mruknął, przytulając się do niego. Nie chciał, żeby Kyojiemu się coś jeszcze stało, nie dzisiaj i nie w przyszłości.
Gość- Gość
- W-Wiem, ale on mi przypomniał... - wydukał i mocno przytulił się do przyjaciela. Nie wiedział już co się dzieje, ale w takim czasie jak teraz się denerwuje długo nie wytrzyma.
Gość- Gość
- Nie denerwuj się tak. Idź spać, proszę. Bo będzie jeszcze gorzej. - Jęknął, patrząc na niego. Widział, że już jest wykończony psychicznie.
Gość- Gość
- B-Boję się, że Yasuo też stracę. - wydukał po chwili i położył się spokojnie na łóżku.
- Tylko proszę, nie mów Yasuo, że tu jestem. Nie chcę żeby płakał.. - odparł cicho.
- Tylko proszę, nie mów Yasuo, że tu jestem. Nie chcę żeby płakał.. - odparł cicho.
Gość- Gość
- Wszystko będzie dobrze, nie przejmuj się. Zadbam o wszystko, a ty odpoczywaj. - Uśmiechnął się do niego, żeby jakoś się uspokoił. To szkodziło zarówno mu jak i reszcie.
Gość- Gość
- W.. porządku. - szepnął i starając się uspokoić zamknął oczy, w końcu zasypiając.
Gość- Gość
Ucieszył się, gdy zasnął. Wreszcie się uspokoił. Odetchnął z ulgą, znów odsuwając się w róg.
Gość- Gość
Blondyn tylko wtulił twarz w poduszkę, zasypiając jeszcze głębiej i tym razem już spokojnie. Widać nic złego mu się nie śniło.
Gość- Gość
Przez sen mruknął coś sam do siebie i wtulił się mocniej w poduszkę. Kiedy chłopak spał, zabrali go na badania. Blondyn nim się obudził miał zrobione wszystkie badania i leżał na sali, podłączony do aparatury.
Gość- Gość
Obudził go jakiś szmer. Przetarł oczy, strasznie krótka to była drzemka. Mruknął sam do siebie coś. Zerknął na Kyojiego, który był podłączony do aparatury.
Gość- Gość
Blondyn zaczął się budzić dopiero godzinę później. Nie wiedział nawet, że go mieli zabrane z sali na chwilę. Miał podłączoną kroplówkę ze środkami na uspokojenie.
Gość- Gość
Zerknął na blondyna, który zaczynał się budzić. Uśmiechnął się pod nosem, podpełzając do niego i siadając na krześle.
Gość- Gość
- Cholera... co się stało? - zapytał po chwili, widząc że jest podłączony do całej tej aparatury. Najchętniej zerwał by te wszystkie kable z siebie i wrócił do akademika.
Gość- Gość
- Najwyraźniej wzięli Cię na badania i pomogli. Bardzo mnie to cieszy. - Uśmiechnął się, gładząc go po włosach. - Mam nikomu nie mówić, ta?
Gość- Gość
- Znowu mnie podłączyli do tej aparatury.. Nie potrzebnie. - westchnął tylko, patrząc na przyjaciela.
- No najlepiej.. Muszę wrócić do akademika nim Yasuo się obudzi. Pomożesz mi to wszystko odłączyć? - wskazał na te wszystkie kable.
- No najlepiej.. Muszę wrócić do akademika nim Yasuo się obudzi. Pomożesz mi to wszystko odłączyć? - wskazał na te wszystkie kable.
Gość- Gość
- Oszalałeś. Nie pomogę. I jeśli trzeba - siłą zatrzymam. Musisz się wyleczyć w tej chwili. - Powiedział poważnym głosem. Co mu się stało, że nagle przyszło mu do głowy, że ma uciec?
Gość- Gość
- Nie oszalałem. Wyleczyć się mogę przecież w akademiku. Co za różnica gdzie? - zapytał, podnosząc się do siadu i zrywając te wszystkie kable a na końcu kroplówkę, tworząc małą ranę z której wypływa krew.
Gość- Gość
Spojrzał na niego błękitnymi tęczówkami i zmarszczył brwi.
- Puść moją rękę i pozwól mi skończyć i wyjść. - odparł do przyjaciela.
- Puść moją rękę i pozwól mi skończyć i wyjść. - odparł do przyjaciela.
Gość- Gość
- Przykro mi, zostajesz w szpitalu i nic mnie nie obchodzi. - Mruknął, próbując być spokojnym. Nie chciał, żeby jeszcze coś mu się stało, miał zostać w szpitalu i koniec.
Gość- Gość
- A-Ale wszystko jest już dobrze.. więc czemu muszę zostać? - spojrzał na niego i wstał z łóżka, stając na przeciw przyjaciela. Drugą ręką momentalnie zerwał wszystko czego nie zerwał wcześniej.
Gość- Gość
Strona 3 z 39 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39
Pozwolenia na tym forum: