Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Szpital

+3
Naomi Norri
Kise Ryōta
Matt Pierce
7 posters

:: Fabuła :: Miasto :: Miasto

Strona 23 z 39 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 39  Next

Go down

Szpital    - Page 23 Empty Re: Szpital

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:03 pm

Westchnął ciężko na ponowne pytanie blondyna.
- No cóż.. Chodzę z Carlem i jest naprawdę świetnie! Tyle, że teraz wyjechał i wraca dopiero w środę.. Tęsknię za nim. - Uśmiechnął się delikatnie, po czym jego wzrok powędrował na Yasuo.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:05 pm

- Yasuo... - szepnął, patrząc na niego przez chwilę. Czyżby był zły na blondyna? Zacisnął palce na kołdrze i na moment zwiesił wzrok. Po chwili jednak się ogarnął i spojrzał z uśmiechem na Yuu.
- Z Carlem? Gratuluję. - odparł, szczerząc się i czochrając przyjaciela po włosach.
- Cóż, nie dziwię się, że tęsknisz. Jak się jest zakochanym to tak jest. - przytaknął lekko głową, mówiąc to.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:09 pm

Powędrował wzrokiem na blondyna.
- Oh. No tak.. Carl to prawdziwe imię Crowa. Wygadał się, kiedy wrócił pijany. - Zaśmiał się pod nosem na wspomnienie tego. Nie wiedzieć czemu po chwili nieco stracił humor. W powietrzu panowała jakaś dziwna atmosfera i chyba Yasuo nie był zbyt zadowolony z towarzystwa bruneta.
- Ja się będę zbierać. - Rzucił i ruszył do wyjścia, machając chłopakom. - Do zobaczenia. - Opuścił budynek.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:11 pm

Uh.. spojrzał na ich miny. Cholera. Znowu coś zepsuł. Tylko tutaj przeszkadzał. Trzeba było wcześniej wyjść. Zacisnął pięść powstrzymując się od walnięcia w jakąś rzecz.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:13 pm

- A no chyba że tak. Mówiłem mu, że coś będzie z waszej dwójki. - uśmiechnął się do przyjaciela, jednak po chwili i on zwiesił głowę, nie wiedząc co tu się dzieje. Nie rozumiał co jest nie tak, ale sam zauważył, że Yasuo od wczoraj wieczora jest jakiś przygnębiony. Pomachał Yuu i podkulił nogi bardziej kiedy ten wyszedł.
- Yasuo, powiedz mi co się dzieje. - mruknął.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:15 pm

-Nic się nie dzieje. -powiedział zaciskając zęby. Usiadł obok niego na krześle. Przymknął oczy i wziął głęboki oddech to mu pomogło się opanować.
-Nie przejmuj się mną. To tylko głupie humorki. Okres mi się zbliża. -zażartował chichocząc cicho. Spojrzał na niego uśmiechnięty. Za wszelką cenę musiał ukryć te niekontrolowane napady gniewu.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:17 pm

- Nie widać, żeby nic się nie działo. Odkąd wczoraj wspomniałem, żebyś napisał do Yuu, dziwnie się zachowujesz. Jak nie Ty. - wydukał, kierując na niego wzrok.
- Jak mam się nie przejmować? Nie potrafię. - mruknął i zwiesił na nowo głowę, wzrok wbijając w kołdrę.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:19 pm

Westchnął cicho.
-Przepraszam. Po prostu. Pamiętasz jak Ci kiedyś mówiłem że jestem chorobliwie zazdrosny? -spytał.
-To właśnie ten powód. -powiedział cicho. To była wiarygodna wymówka.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:21 pm

- Powtarzałem Ci wiele razy, że nie masz o co być zazdrosny. Kocham Cię, rozumiesz? - zacisnął dłonie na kołdrze i spojrzał mu w oczy, marszcząc brwi.
- Do cholery, powiedz mi czy mi wierzysz?
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:25 pm

-Ja Ciebie też kocham. -powiedział.
-Oczywiście, że tak! -powiedział aż podnosząc się do góry. Do oczu napłynęły mu łzy. Czuł się jak jakaś baba w ciąży.
-Przepraszam.. jestem idiotą. -powiedział spuszczając wzrok. Cholera. Trzeba było powiedzieć prawdę.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:27 pm

- Jeśli mi wierzysz i jeśli mi ufasz to wiesz, że nie masz o co być zazdrosny. - odparł i spojrzał na niego, a widząc w jego oczach łzy, sam już nie wytrzymał, więc jedynie ściągnął z siebie wszystkie podłączone kable i wyszedł z sali, kierując się do łazienki. Musi się ogarnąć, bo czuł że za chwilę wybuchnie, a nie chciał go zranić.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:38 pm

Widząc jak chłopak wychodzi chciał zaprotestować. Patrzył na niego a gdy zniknął z pola widzenia podszedł do ściany i walnął w nią z całej siły. Wściekłość znów na niego naparła. Pamiętał. Przypomniał sobie wtedy wszystko. Wszystko z powodu tej złości. Spojrzał na ścisnę na której było małe wyrzeźbienie od jego uderzenia i ślad krwi. Spojrzał na dłoń. Trudno, później się tym zajmie. Usiadł z powrotem na krześle.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:41 pm

Blondyn jedynie wszedł do łazienki i usiadł pod ścianą na podłodze. Nie potrafił się już opanować. Coś było nie tak. Zacisnął powieki a dłonie na swojej szpitalnej koszuli, po chwili jednak czując jak wszystko staje się luźniejsze a sam zasypia. Był wykończony tym ciągłym denerwowaniem się.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:45 pm

Zdenerwował się. Chłopaka długo nie było. Wstał i poszedł do łazienki. Gdy zobaczył chłopaka podbiegł do niego łapiąc go za ramiona.
-Kyoji! -spojrzał na niego desperacko. Od razu zawołał lekarzy.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:47 pm

Chłopak siedział tak pod ścianą, śpiąc dość spokojnie. Przecież dostał leki, więc nie mogła to być śpiączka, jednak nie potrafił się obudzić.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:51 pm

-Kyoji! Kyoji no.. -spojrzał do niego. Do oczu naleciały mu łzy. Był idiotą.. takim ogromnym idiotą. Spojrzał na lekarzy którzy od razu zabrali chłopaka. Pokręcił głową. Nie był w stanie tego znieść. Wyszedł ze szpitala.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:54 pm

Słysząc kilkukrotnie wypowiedziane swoje imię, lekko poruszył dłonią, jednak kiedy dostał leki w sali i obudził się kilkanaście minut później, białowłosego nie było w sali. Nie zdziwił się, przecież blondyn zachował się okropnie.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 4:58 pm

Wrócił po kilku godzinach. Był cały pobity. W kąciku ust miał krew, miał także rozciętą brew. Na całym ciele miał też mnóstwo siniaków. Poszedł się napić. Oczywiście gdy wracał wpadł na jakąś bandę kolesi i go pobili. Trudno, należało mu się. Wszedł do sali. Widząc, że Kyoji nie śpi uśmiechnął się.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 5:00 pm

Widząc swojego męża w takim stanie w jakim wszedł do sali, od razu otworzył szerzej oczy ze łzami.
- Y-Yasuo... co się stało? - zapytał widocznie zszokowany.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 5:04 pm

Podszedł do niego i go przytulił.
-Nie zawracaj sobie tym głowy. Jestem beznadziejnym mężem. Należało mi się. -powiedział uśmiechając się lekko.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 5:05 pm

- Nie prawda! - podniósł głos i mocno przytulił go do siebie. Zmartwił się. Pozwolił łzom na spłynięcie po policzkach.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 5:09 pm

Szybkim ruchem starł palcem jego łzy i musnął ustami jego skórę w miejscu w którym spłynęły.
-Nie płacz. Już jest dobrze. Niedługo się zagoi. Najważniejsze, że nie jesteś w śpiączce. -powiedział patrząc mu w oczy.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 5:10 pm

- K-Kochanie.. nie jest dobrze. - wydukał i zacisnął powieki.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 5:15 pm

-Czemu? -spojrzał na niego smutno.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gość Pon Mar 24, 2014 5:17 pm

- Zraniłem Cię, no i jeszcze zostałeś pobity. Jak kiedykolwiek spotkam tych, którzy Ci to zrobili, zabiję ich. - mruknął.
Gość
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 23 z 39 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 39  Next

Powrót do góry

- Similar topics

:: Fabuła :: Miasto :: Miasto

Pozwolenia na tym forum: