Szpital
+3
Naomi Norri
Kise Ryōta
Matt Pierce
7 posters
Strona 15 z 39 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39
Re: Szpital
- Pamiętasz o niej, to wiem. Ale czy kochasz ją? - wydukał to pytanie z trudnością, puszczając go..
Gość- Gość
To pytanie szczerze go zabolało. Przecież była o tym mowa. Gdyby faktycznie ją kochał nie brał by ślubu z Kyojim
-Myślałem że znasz odpowiedź..-powiedział smutny.
-Myślałem że znasz odpowiedź..-powiedział smutny.
Gość- Gość
- Wiem, że mnie kochasz.. Ja po wczorajszym na moment zwątpiłem. Nie wiem co się dzieje.. - usiadł na podłodze i schował twarz w dłoniach.
Gość- Gość
Czuł ścisk w sercu. Sam nie wiedział co myśleć. Zabolało go że w niego zwątpił. To trochę jakby mu nie ufał a tego by nie mógł znieść.
Gość- Gość
- Yasuo... Kocham Cię. Ja po prostu się boję, że może być ktoś lepszy ode mnie i Cię zabierze. - wstał i przytulił go, zaciskając powieki.
Gość- Gość
-Ona nie żyje. -wycedził przez zęby.
-Jak mogła by mnie zabrać? -naprawdę poczuł się zraniony..
-Jak mogła by mnie zabrać? -naprawdę poczuł się zraniony..
Gość- Gość
- Nie mówię, że ona. Ktokolwiek inny mógłby Cię zabrać i tego się boję. - szepnął po czym usiadł na swoim łóżku i schował twarz w dłonie.
Gość- Gość
Zamrugał oczami by powstrzymać łzy. Chłopak w niego wątpił co było dla niego okrutne. Poczuł ból w klatce piersiowej. Jęknął głośno z bólu łapiąc się za serce..
Gość- Gość
Słysząc jęk chłopaka, zerwał się z łóżka i ze zmartwieniem nachylił nad nim.
- Co się dzieje? - zapytał.
- Co się dzieje? - zapytał.
Gość- Gość
Pochylił się do przodu próbując złapać oddech. Nie miłosiernie bolało go serce. Skulił się mocno. Nagle jednak cały ból minął. Spojrzał na chłopaka oddychając szybko. Wytarł łzy które zdążyły mu nalecieć do oczu.
-Chyba już n-nic..
-Chyba już n-nic..
Gość- Gość
- Y-Yasuo... kochanie martwię się o Ciebie. - wydukał i przytulił go, widocznie przejęty. Sam miał ochotę się rozpłakać, jednak po chwili tylko widząc kątem oka pielęgniarkę, przywołał ją ręką i nakazał przyprowadzić lekarza.
Gość- Gość
-Mówiłem Ci... nie zostawię Cie. Nigdy przenigdy Cię nie zostawię więc nie masz się o co martwić. -powiedział przytulając go.
-Nie.. nie chce lekarza. Nic mi nie jest. -wyjęczał zniechęcony.
-Nie.. nie chce lekarza. Nic mi nie jest. -wyjęczał zniechęcony.
Gość- Gość
- Wiem, ale po prostu to co się stało kiedy mnie nie pamiętałeś.. nie wiedziałem już jak się zachować.. - wydukał, tuląc go.
- Musi Cię zbadać.. - szepnął.
- Musi Cię zbadać.. - szepnął.
Gość- Gość
- Kochanie, ale ja się o Ciebie martwię, więc musi, jasne? - zmarszczył lekko brwi, przytulając go.
Gość- Gość
- Dziękuję. - ucałował go w usta i kiedy przyszedł lekarz, blondyn się odsunął, dając medykowi miejsce by zbadał w spokoju Yasuo.
Gość- Gość
Wymruczał coś pod nosem dając się zbadać lekarzowi. Wyjaśnił wszystko co się stało i w jaki sposób go bolało. Lekarz zaczął wyjaśniać że najwidoczniej jego samobójcza próba musiała nadwyrężyć jego serce. Dodał także, że teraz nie będzie mógł się denerwować inaczej możliwe będzie ryzyko zawału po czym wyszedł z sali. Chłopak spojrzał na blondyna.
Gość- Gość
Blondyn słysząc co powiedział lekarz, otworzył szerzej oczy. Nie mógł w to uwierzyć. Dlaczego spotyka ich to co jest najgorsze? Po chwili usiadł pod ścianą i ukrył twarz w dłoniach.
Gość- Gość
Westchnął. Martwiło go zachowanie chłopaka. Nie chciał się stresować ale nie umiał inaczej patrząc na niego.
Gość- Gość
Przytulił go z uśmiechem.
- Może odpoczniemy, co? - zapytał już nieco zmęczony. Chciał wraz z ukochanym jak najszybciej opuścić szpital.
- Może odpoczniemy, co? - zapytał już nieco zmęczony. Chciał wraz z ukochanym jak najszybciej opuścić szpital.
Gość- Gość
Wtulił się w niego.
-Tak.. to dobry pomysł. -powiedział i po chwili zasnął zmęczony w jego ramionach.
-Tak.. to dobry pomysł. -powiedział i po chwili zasnął zmęczony w jego ramionach.
Gość- Gość
Strona 15 z 39 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39
Pozwolenia na tym forum: